Kunstenaars

Nieuwsoverzicht

Kunstenaars

Nieuwsoverzicht

Nieuwe kunstwerken op het Raadhuisplein

Nieuwe raamexpositie te zien tot 27 juni 2024 Raadhuisplein Pijnacker

Op donderdag 16 mei wisselden we wederom de kunstwerken in de etalages van de Rabobank. Deze keer hebben we tevens kunstwerken van twee nieuwe kunstenaars in de etalage op het Raadhuisplein geplaatst. De architectuur- en straatfotograaf Gino Ricardo en tekenaar Jan van der Sman doen voor het eerst mee. 

Spring op Zuid

Zaterdag 25 mei 2024 van 12.30 tot 1800 uur Pijnacker Zuid, van de Hofpleintunnel tot het Zwenkgras

Op 25 mei staan Martine de Soet en Inez Verhagen op de markt van 'Spring op Zuid'. Een supergezellig evenement in het diepe zuiden van Pijnacker. Een voorjaarsbraderie met kraampjes, muziek, optredens en natuurlijk eten en drinken. De locatie is het raaigras in Keijzershof, vlak bij station Pijnacker-Zuid.

Ledententoonstelling Voorschotene Kunst Kring

Woensdag 5 juni t/m 30 juni 2024 Museum Voorschoten Voorstraat 17 Voorschoten

Deze jaarlijks terugkerende ledententoonstelling van de Voorschotense Kunst Kring is zeer de moeite waard om te bezoeken. Je kunt terecht in het Voorschotense Museum elke woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Expositie DelftscheKunst Kring 'Changes'

Zaterdag en zondag 29/30 juni 2024 Delfgauwseweg 395, 2628 ET Delft.

Onze leden Angeles Rodriguez en Edwin Sweep organiseren samen met de 'DelftscheKunst Kring' en drie gastkunstenaars Volkert van der Wijk, Joost Konings en Rob van Es de expositie 'Changes'. De expositie zal naast een lezing over 'Veranderingen' van Rob van Es en een airbrushdemonstratie door Joost Konings ook muzikaal ondersteund worden door live muziek.

Landschappen in al zijn vormen kopie 2

Nieuwe raamexpositie Raadhuisplein te zien tot 16 mei

Van realistische landschappen tot moderne architectuur is te zien bij de wisselende raamexpositie bij de Rabobank op het Raadhuisplein. Loop even langs de velden, bekijk de bomen en ontdek de moderne gebouwen, waarna je kan wegzeilen op een boot. Deze keer is er werk...

TIP van KiP: Lentesalon bij Kadmium

15 maart t/m 7 april 2024 Sint Agathaplein 4 Delft

Tijdens de Lentesalon exposeert Cobi de jong haar tekeningen. Kom naar de opening op zondag 17 maart 15:00 uur. Kadmium is geopend van woensdag t/m zondag 12:00 - 17:00 uur. De moeite waard om de kunstwerken van 42 kunstenaars van Kadmium te bewonderen.

TIP van KiP: Expositie De Hofboerderij

De hele maand maart

Een Expositie van Ed van Hagen (beelden) en Nellie den Haas (schilderijen) De expositie is elke zaterdag en zondag te bezoeken te beginnen op zaterdag 2 maart tot en met zondag 31 maart 2024. De tijden zijn vanaf 13.30 tot 16.30 uur. De Hofboerderij, Hoflaan 1, Wateringen.

Van wie is dit kunstwerk?

22 februari 2024 Raadhuisplein Pijnacker

Op donderdag 22 februari was er weer een kunstwissel bij de Rabo-etalages op het Raadhuisplein in Pijnacker. Er zijn weer verrassende, grappige, kleurrijke en gewoon mooie kunstwerken te zien. Allemaal gratis en voor iedereen te  bekijken...

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Vul dan jouw gegevens hieronder in en meld je aan.